活动讨论 

CONJUNCTIA A DOUA CONTRARII

FRACTAL "NEW PORTALS"

Conjuntia

“THE SERCET”

.:M:E:N:U:  :P:A:G:E:.

Go to PERFECTCIRCLEISSQUARE SITE FIRST PAGE

GO TO FIVEBLUEAPPLES SITE FIRST PAGE

The oriental eclectic order of perfectcircleissquare & fiveblueapples alchemic workshop are under copyright protect about: symbols,names and pages®patt.fit.ca usa 1998.This page belong to our community and respect all terms and contract conditions of msn live and ipod music distribution

Winter 6008 n.y. NJ. US.

All in alchemic brotherwood of

perfectcircleandsqiuare & fiveblueapples: United States of America, Europe, Cnada,Australia and Africa

.`. As ABOVE SO BELOW,AS INSIDE SO OUTSIDE.`.

This page belong to:

www.perfectcircleissquare.spaces.live.com

Contact us to:

perfectcircleissquare@hotmail.com

Public relations :NMA .`. DAN IZVERNARIU/ Europe ; WMA .`. Gabriel Fischer/ USA

Conjuntia

“THE SERCET”

Daca cunoastem sensul “conjunctiei” geometrice putem vorbi in cele ce urmeaza de un experiment des intalnit in antichitate care azi il descoperim chiar in fizica quantica.

Momentul conjunctiei presupune concentrarea si focalizarea tuturor energiilor elementelor contrarii aflate in actiunea lor concentrata ce focalizeaza un singur scop bine stabilit pentru a da roade.

Citind unul din volumele BEST SELLER ale anului 2008 “The SECRET” am fost uimita de ideea riscant de liberala a autoriilor prin care au decis sa deie publicitatii un astfel de document. La inceput am privit cu reticenta, mai apoi am devenit revoltata dar in final ,spre sfarsit am descoperit ca autorii au lasat sa se piarda intentionat si pe nesimtite un fapt marunt in care sta cheia rezolutiei transpunerii unui gand in realitate.

Toti alchimistii stiu ca Universul este reflectat la scara umana si vice versa ; cu totii stiim ca totul este posibil si ca totul are o cauza si un efect.

Sa imaginam o solutie vascoasa absolut neagra, o solutie uleoasa ce pluteste,densitatea ei este atat de mare incat este lucioasa; aceasta cuprinde TOTUL in compozitia ei iar dimensiunea este o relativa de exprimat pentru ca in fapt la acest nivel nu avem la ce sa ne raportam.

Aceasta solutie vascoasa poate fi penetrabila; odata ce am intrat in dimensiunea ei constatam ca “alunecam” pe un coridor in spirala ce duce spre interior.

Interiorul este un mare gol de o negura profunda iar la buza marelui gol sunt cercuri concentrice ca niste unde telurice. Acest tunel in interior este umed si viu.

Pe masura ce fortele ce alimenteaza solutia vascoasa din exterior cresc in intensitate ,aceasta devine tot mai dur/moale asemeni unui cauciuc sau asemantor densitatii smoalei in curs de topire , acest cumul de energii se desarca permanent provocand chiar sunete similare cu cele ale arcuriilor electrice si reverberatiile unei mase mari de metal ce pare a fi tarata pe o suprafata dura.

Din plafonul de deasupra gaurii negre incepe sa se scurga compact prin alungire ca o stalactita o parte din masa ce compune intreaga compozitie vascoasa.

Acest “brat” coboara lent inspre “gaura neagra”iar la atingerea cercurilor concentrice “telurice” provoaca un zgomot deosebit de puternic ,un fel de vibratie ce imita un sunet anume foarte asemanator cel al ploii ce este prelung si pe o frecventa extrem de inalta.In momentul in care “stalactita” a penetrat gaura neagra urmeaza al doilea zgomot ce confirma sau infirma ,acesta pe o frecventa foarte joasa mult asemanator cu cuvintele W**** sau IM** ;pentru primul caz confirmare/accept si pentru al doilea infirmare/neaccept cu retragerea stalactitei.

Este important de cunoscut ca aceste vibratii,rezonante, sunt rezultatul afirmativ sau negativ al proiectului si ca din acest moment este stabilit daca proiectul devine proiectie sau nu.

Imitarea in anumite conditii, stari si momente a acestor sunete prin exercitiu  colaborat cu transpunerea de imagini a proiectului pot realiza satisfacator o proiectie in dimensiunea noastra a faptului imaginat.

Este foarte clar ca si aici lipseste ceva sau “ceva” intentionat nu a fost spus insa as dori ca lumea sa cunoasca anumite aspecte care fac parte din principiile Crearii Universului si ca nu este totul sa crezi pentru ca sa se intample intocmai.

Pare bizar insa acest fapt exista si este confirmat chiar stiintific; personal ma feresc sa redau ad litteram pentru ca pe deoparte este greu de descris acest mecanism iar pe de alta cred ca nimeni in locul meu nu ar face-o, sunt mii de motive justificate, acest fapt este intim si absolut personal.

Important este sa stiim ca The Secret nu spune in totalitate un adevar si ca se bazeaza mai mult pe puterea psihologica de autoconvingere ce este la fel de periculoasa ca in toate cazuriile religioase care in final daca nu dau roade “insemana ca nu esti un adevarat credincios”.

Acum, te-ai putea imagina pe tine explorand acest spatiu TU si PROIECTUL TAU? Te asigur ca explorand nu rezolvi mare lucru decat intamplator, trebuie sa stii conditia in care acest fapt se produce…acesta este THE SECRET.

Spring 6008_FIVEBLUEAPPLES L.A. CA USA

Woman´s alchemic workshop PERFECTCIRCLEANDSQUARE

IN MOD INTENTIONAT am dat link la YOUTUBE unde in albumul  10000 al formatiei TOOL in care se vorbeste doar despre experimente alchimice ; nu sunt cu nimic uimita de faptul ca sunetele ce sunt redate in aceasta secventa muzicala este CUMVA tocmau despre ceeace vorbeam mai sus. Se stiie ca TOOL sunt avangardisti si ca transpun anumite experiente alchimice in imagini sau sunete; in albumele TOOL nu lipsesc imaginile FRACTAL ce atesta existenta energiei si forma ei.

12 月 14 日  (上次编辑时间:12 月 14 日)